Seben İlçesi Elma Üretimi Yenileme Projesi

19 Kasım 2015

Seben İzzet Baysal Meslek Yüksek Okulu bünyesinde yer alan Bolu Bağışçılar Vakfının kurmuş olduğu Elma Üretim Yenileme Projesi kapsamında 18.11.2015 tarihinde Meslek Yüksek Okulunda toplantı düzenlenmiştir. Toplantı Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim kurulu Başkanı Şerafettin ERBAYRAM koordinatörlüğünde gerçekleşmiş,Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ, Yüksek Okul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Macit DEMİRER, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. İhsan CANAN , Bahçe Tarım Programı Öğr. Gör. Songül YILDIZ ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Seben İlçe Müdürlüğün de görevli Mühendisler katılım sağlamışlardır.

Toplantı gündemi;

1.Protokolün gözden geçirilmesi ve görev dağılımının değerlendirilmesi
2.Tesis edilen bahçe işleri için Abant İzzet Baysal Üniversitesinin görüşleri
3.Bahçeyi kaplayacak şekilde gölgelik yapılmasının değerlendirilmesi
4.Sonbahar ilaçlaması ve bahar gübrelemesinin değerlendirilmesi
5.Meslek Yüksek Okulu bünyesinde bir malzeme deposu oluşturulması
6.Meslek Yüksek Okulu kütüphanesinde Tarım Kitaplığı bölümü oluşturulması maddelerinden oluşmuştur.

Toplantı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğünde görevli Mühendis Erkan KASIRGA, Ayşe EKDİOĞLU ve İrem COŞAR'ın sulama, gübreleme ve ilaçlama önerileri ilgili katkıları ile son bulmuştur.