25. yıl mezuniyet töreninde,meslek yüksekokullar sıralamasında iki derece alarak gururlandık.

10 Temmuz 2018

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Ödül Töreni gerçekleştirildi. Türkiye yükseköğretiminde çeyrek asrı geride bırakan üniversitemizin derece yapan mezunları ödül töreninde bir araya geldi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda yapılan mezuniyet ve ödül törenine, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ve Prof. Dr. Erol Ayaz, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, öğretim elemanları, 25 yıllık süreçte üniversitemizi birincilikle tamamlayan mezunlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katılım sağladı.

Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Macit DEMİRER, Meslek Yükseokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Fazilet NOHUT ve Öğr. Gör. Mustafa AKGÜN' de mezuniyet törenine katılım sağlamıştır.

Mezuniyet törenin önlisans sıralamasında meslek yüksekokulumuz Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü Öğrencilerinden 1. sırayı alan Mine AKKAŞ  ve yine aynı bölümden 3. sırayı alan Zeliha ÇELİK  üstün başarılarından dolayı ödüle layık görülmüştür. Bizde meslek yüksekokulu olarak üstün başarı gösteren öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.