2017-2018 mezuniyet törenimiz gerçekleştirildi

24 Mayıs 2018

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’nun 4’nüncüsünü gerçekleştirdiği mezuniyet töreninde 118 öğrencimiz mezuniyet belgelerini aldılar.

2017-2018 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrencilerimiz için, Seben Atatürk İlkokulu Çok amaçlı spor salonunda düzenlenen törene Seben Kaymakamı İdil ÖZDEMİR, Seben Belediye Başkan Vekili Fatih KAVAK, Seben İzzet Baysal MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Macit DEMİRER, ilçe müdürleri, ,STK temsilcileri, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Dr. Öğretim Üyesi Macit DEMİRER yaptı. Herkese katılımcıları dolayı teşekkür edip Seben İzzet Baysal MYO’nun tarihsel gelişimini, öğrenci ve öğretim elemi sayısı hakkında bilgi verip öğrenciler şu nasihatlerde bulundu.

1. Gençler! İşinizi sevin, severek çalışın. Başarının, faydanın hasıl olabilmesi, hatta iç huzurumuzun temini buna bağlıdır.
  2. İşinizi düzgün yapın. Asla şu da şöyle oluversin demeyin.
  3. Zamanın ve sağlığın kıymetini bilin.
  4. Hayatta karşılaşacağımız zorluklar, sıkıntılar sizi yıldırmasın.
  5. Asla kısa yoldan, emeksiz, gayr-i meşru yollarla zengin olmaya çalışmayın.

Sözlerini; Sizlerin vatana, millete, devlete ve ailenize hayırlı birer insan olmanızı temenni eder,  bundan sonraki hayatınızda ve iş yaşamınızda hepinize başarılar dilerim diyerek bitirdi.

Seben Belediye Başkan Vekili Fatih KAVAK ve Seben Kaymakamı İdil ÖZDEMİR konuşmalarını yaptıktan sonra, Seben İzzet Baysal MYO bünyesinde bulunan Bahçe Tarımı, İş Sağlığı Ve Güvenliği, Sosyal Güvenlik ve Sosyal Hizmetler programlarından mezun olan 118 öğrencimize mezuniyet belgeleri, protokol üyeleri ve öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Tören, öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.