İzzet Baysal Şükran Günlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği öğrencileri stand açtı.

24 Mayıs 2018

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı  1. Ve 2. sınıf öğrencilerinin yanında Sosyal Sorumluluk ve Duyarlılık Öğrenci Topluluğu’ndan bir çok öğrencinin katılımıyla, Topluluk danışmanı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Programında Öğretim Görevlisi olan Tuğçe ÜNER’ in organize ettiği faaliyetlerin “Sosyal Girişimciler AİBÜ’LÜLER” adı altında bu yıl ikincisi düzenlenen sosyal sorumluluk çalışmasında bu kez İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında köy okulları ve kimsesiz çocuklar için satış yapılmıştır.

Öğrenciler inovatif fikirleri ile ürettiği el emeği ürünleri “Bir avuç mutluluk” sloganı ile satışa sunmuştur. Ürünler arasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve İzzet Baysal’ın ağaç gövdelerine basılmış resimleri, köşe ve masa lambaları, çizgi film karakterleri çizilerek yapılan duvar süsleri, gece lambaları, geri dönüşüm malzemelerinden üretilen mumluklar, saksılar, tablolar, çerçeveler, kalemler, ayraçlar, kedi kulübesi, taş boyama sanatı ile yapılan çeşitli ürünler yer almıştır.

İlk defa katılımı sağlanan Şükran Günleri organizasyonunda, en fazla çeşidi sunan ve en kalabalık stant olan (37 kişi) Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu standı, etrafa yaydığı neş’eli pozitif enerjisi ile birlik ve beraberlik içerisinde soğuk hava şartlarına rağmen gayretle çalışmış ve güzel bir ekip çalışması gerçekleştirmiştir.

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Baysal ve eşi Sayın Solmaz Baysal başta olmak üzere, Sayın Sebahattin Eratalay, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf Cengiz, Sayın Necdet Gören ve eşi, Sayın Mustafa Yaman, Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üye. Macit Demirer ve ziyaretleri ile bizi şereflendiren, katkıda bulunan herkese teşekkürü bir borç biliriz.