Sosyal Hizmetler Programı öğrencileri tarafından; T.C. Darülaceze Başkanlığı ziyaret edildi.

11 Nisan 2018

Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü öğrencilerinden; Yasin TECİRLİ, Cansu BOZKURT, Eda KOSOVA, Kadriye DÖNMEZ, Kazım AYDOĞAN, M.Vafi GEYLANİ, Merve GENAR, Feridun ÇAĞLI, Özge ÖZDEMİR, Saliha ÖNCÜ ve Gamze SARIVAZ'ın katkılarının, aynı zamanda Öğretim Görevlilerinden; Tuncay ÇORAK, Mustafa AKGÜN, Arif DURĞUN'un öncülük ve destekleriyle 03.04.2018 tarihinde hem tarihi mirasımızı ziyaret hem de tedavi ve bakım gören yaşlı, engelli ve çocuklara motivasyon amaçlı T.C. Darülaceze Başkanlığı’na bir gezi etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Macit DEMİRER, Öğretim Görevlisi Mustafa AKGÜN, Öğretim Görevlisi Gökhan GÜNEY ve bölüm öğrencileri katılmıştır.

T.C. Darülaceze Başkanı Hamza CEBECİ ve ilgili personelininde hazır bulunduğu etkinlik kurumun tanıtımı içeren sinevizyon gösterisi izlenilmiş.T.C. Darülaceze Başkanı Hamza CEBECİ ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Macit DEMİRER' in konuşmları ve takdimleri sonrasında rehabilitasyon bölümünde çalışan yaşlı engellilerle buluşan öğrencilemiz onlarla sohbet imkanı bulmuştur. Son olarak Darülaceze Başkanlığının Sosyal Servis Birim Sorumlusu olan Defne KOYUTÜRK’ten sosyal serviste verilen hizmetler hakkında detaylı bilgiler alınıp, öğrencilerin soruları cevaplanmış ve hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret tamamlanmıştır.

T.C. Darülaceze Başkanı Hamza CEBECİ' ye bizleri çok iyi derecede ağırladığı için teşekkürü bir borç biliriz.