Sosyal Hizmetler Programı tarafından 'Çocuk İstismarına Yönelik Eğitim Semineri' düzenlendi.

23 Mart 2018

Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü 2.sınıf öğrencileri  Zeliha ÇELİK, Rabianur İLKBAHAR, İlayda Hazal ARSLAN, Melek GÖLBAŞI, Yasin Bektaş KARACA, Bediha AYDOĞDU, Ayşenur KIRCI, Burcu KAYAN, Esmanur DEMİR, Ayşenur KARACABAY, Merve DURUM katkıları ve öğretim görevlileri Tuncay ÇORAK, Mustafa AKGÜN, Arif DURĞUN desteğiyle ülkemizin için son dönemde önemli bir probleme dönüşen çocuk ihmal ve istismarı hakkında farkındalık yaratmak için,  19.03.2018 tarihinde kaymakam vekilimiz İdil Özdemir ve başta ilçemiz milli eğitim okullarında çalışan idareci ve öğretmenlerin ve diğer kurum yöneticilerin  katılımıyla Yüksekokulumuzun konferans salonunda '' Çocuk İstismarına Yönelik Eğitim Semineri'' düzenlemiştir. Söz konusu seminerde konuğumuz olan Uzm.Psikolog Sibel Akgün Aydın hem okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine hem de yetişkinlere ayrı ayrı sunumlarını paylaşmışlardır.