Tarım Fuarı Gezisi

30 Ekim 2017

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı olarak 13 Ekim 2017 tarihinde Tüyap tarafından düzenlenen fuara öğrencilerimiz ile birlikte teknik gezi düzenlenmiştir. Bursa Hayvancılık Fuarı ile eş zamanlı organize edilen; tarım makinelerinden bitkisel üretim firmalarına, hayvancılık ekipmanlarından traktör modellerine, tohumdan tarım aletlerine kadar geniş ürün kapsamı ile öğrencilerimizin birçok konu hakkında bilgi ediniminin yanı sıraTARIM sektörüne ait görsel bilgilerin artmasına ve bakış açılarının genişlemesine olanak sağlamıştır. Hem sanayi hem de tarım sektörü açısından öneme sahip olan Bursa’da 7 ayrı salondan toplam 75 bin m2 alanda, 420 firma ve firma temsilciliğinin katılımında, 301.827   kişinin  ziyareti ile fuar tamamlanmıştır.