Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ tarafından düzenlenen iftar yemeğine okul yönetimimiz, öğretim görevlilerimiz ve öğrencilerimiz katılım göstermiştir

14 Haziran 2016

Yüksekokul öğrencilerimiz,akademik ve idari kadromuz Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ' ın Solaklar Kayaevlerinde düzenlediği iftar yemeğinde biraraya geldi.

Final stresini yaaşayan öğrencilemiz için bu iftar yemeği adeta bir moral ve motivasyon yemeği oldu. Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ÖZBAĞ öğrecilerimiz ile tek tek ilgilendi.

Birliğin, beraberliğin ve paylaşımın simgesi olan kutsal Ramazan ayında aile sıcaklığının yaşandığı iftar yemeği dualarla sona erdi.

Bu güzel organizasyondan dolayı Seben Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZBAĞ' a teşekkür ederiz.