Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve İzzet Baysal Vakfı’nın Kurucusu Merhum İzzet Baysal, vefatının 19’uncu yıl dönümünde Gölköy Kampüsünde düzenlenen törenle yâd edildi.

13 Mart 2019

Üniversitemizin kurucusu, Bolu’nun manevi babası hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal, vefatının 19. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle kabri başında anıldı.

Kurduğu İzzet Baysal Vakfı ile manevi ölümsüzlüğe erişen Bolu’ya yapmış olduğu hayırlarla pek çok eser kazandıran merhum İzzet Baysal için dualar edildi ve mezarı çiçeklerle süslendi.

Törene; Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu 2. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ümit Koçak, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfi Han, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal, merhum İzzet Baysal’ın kızı Esin Avunduk ve eşi Cahit Avunduk, İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti üyeleri, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri, hayırsever iş adamları, BAİBÜ ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Biz de Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu olarak; Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi  Macit Demirer, Sekreterimiz Nilgün Alaca, Öğr. Gör. Hüseyin Kırkaya ve öğrencilerimizle anma programına katılım gösterdik.