Elma üretim ve yenileme projesi paydaşları ile bir araya gelindi.

22 Mart 2019

Bolu Bağışçılar Vakfı öncülüğünde Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde kurulmuş olan Bolu Seben İlçesi Elma Üretim ve Yenileme Projesi kapsamında 2019 yılı içerisinde yapılması gereken kültürel işlemler ve projenin sürdürülebilirliği amacıyla 20.03.2019 tarihinde proje paydaşları ile toplantı ve bilgi alışverişi yapılmıştır.

Toplantıya Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Şerafettin ERBAYRAM, İzzet Baysal Vakfı Sekreteri Sayın Mustafa YAMAN, Seben Kaymakamı Sayın M. Fatih GÜNLÜ, Seben Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZBAĞ, Seben Tarım İlçe Müdürü Sayın Selçuk GÜÇBİLMEZ, Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Ögr. Üyesi Macit DEMİRER, okulumuzun kıymetli hocaları ve teknik personeli katılmıştır. Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.