2018-2019 MEZUNİYET TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

07 Mayıs 2019

Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu 2018-2019 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Seben Belediyesine ait çok amaçlı salonda düzenlenen törende İş Sağlığı ve Güvenliği programından 28, Bahçe Tarımı programından 6, Sosyal Güvenlik programından 41 Sosyal Hizmetler programından 36 olmak üzere toplam 111 öğrencimiz mezun oldu.

Mezuniyet törenimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Macit DEMİRER konuşmasında; mezun olan öğrencilerin gelecek dönemlerinde başarılı bireyler olarak vatanına, milletine, devletine ve ailesine hayırlı insanlar olmaları temennisinde bulunmuş olup mezuniyet programı için salonu tahsis eden ve yemek ikramını üstlenen ayrıca öğrenci barınma sorunuyla ilgili olarak 150 kişilik bir yurdun çalışmasını tamamlayan Seben Belediyesine teşekkürlerini sunmuştur. Okulumuzun kapasitesini artırmak maksadıyla iki programın ikinci öğretimlerinin açılması hususunda gerekli teklifin YÖK’e iletildiğinin müjdesini vermiştir.

Seben Belediye Başkanı Sayın Fatih KAVAK ve Seben Kaymakam Vekili Kıbrıscık Kaymakamı Sayın Mustafa KÖLEOĞLU konuşmalarında duygu ve düşüncelerini mezun öğrencilerimize ve ailelerine aktarmışlardır.

Mezuniyet töreni, mezun öğrenciler adına Şeyda Nur ESECİKOĞLU ve İrfan ULU’nun veda konuşması,mezunların anılarından oluşan slayt gösterisi devam etmiştir. Ardından öğrencilere mezuniyet belgelerini verilmiş, salon önünde kep atma ve yemek ikramı ile sona ermiştir.

Mezuniyet törenimize katılan Seben Belediye Başkanı Fatih KAVAK, Seben Kaymakam Vekili Kıbrıscık Kaymakamı Mustafa KÖLEOĞLU başta olmak üzere tüm protokol üyeleri, daire amirleri ve kıymetli ailelere teşekkür ederiz.

Ayrıca mezuniyet törenine katılamayan ve tebrik mesajı gönderen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa YAMAN’a teşekkür ederiz.