< < STAJ PROJESİ HAKKINDA

STAJ PROJESİ HAKKINDA

06 Temmuz 2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

Hepinizin bildiği üzere bu yıl, tüm dünya ve ülkemiz Covid-19 küresel salgını ile mücadele etmeye devam ediyor. Dolayısıyla eğitim hayatınızla ilgili salgının getirmiş olduğu olumsuzlukları gidermeye yönelik tedbirler YÖK ve Üniversitemiz Senatosu tarafından alınmaktadır. Buna bağlı olarak staj süreci ile ilgili olarak alternatif yeni bir uygulama yürürlüğe konulmuştur. Staj yeri bulamamış olan öğrencilerimiz 08.05.2020 tarih ve 2020/88 sayılı Senato Kararına göre “staj yeri”  bulamayan öğrencilerin akademik birimlerin çerçevesini belirleyeceği Staj Projesi hazırlayarak stajlarını tamamlayabilecekleri” konusunda karar alınmıştır.

Staj yeri bulmuş olan öğrencilerimiz ise, Staj takvimindeki süreci takip ederek bu yıl stajlarını tamamlayabilirler. Bu karara göre Staj yeri bulamayan öğrencilerimizin ekteki dilekçeyi doldurarak, 14.07.2020  tarihine kadar Öğrenci İşleri Departmanına mail yoluyla (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) yada faks yoluyla( 0374 411 26 28) göndermeleri gerekmektedir