STAJA KABUL EDİLMEYEN ÖĞRENCİLERİN STAJ PROJESİ BAŞVURUSU HAKKINDA

18 Ağustos 2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

Hepinizin bildiği üzere bu yıl, tüm dünya ve ülkemiz Covid-19 küresel salgını ile mücadele etmeye devam ediyor. Dolayısıyla eğitim hayatınızla ilgili salgının getirmiş olduğu olumsuzlukları gidermeye yönelik tedbirler YÖK ve Üniversitemiz Senatosu tarafından alınmaktadır. Buna bağlı olarak staj süreci ile ilgili olarak alternatif yeni bir uygulama yürürlüğe konulmuştur. Daha önceki duyurularımızda alternatif uygulama olan staj projesi hakkında bilgi verilmiştir.

Daha önceki tarihlerde staj kabulünü almış, fakat şu anda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı bazı kuruluşların staj için öğrencilerimizi kabul etmediği tespit edilmiştir.

Salgın sebebi ile staja kabul edilmeyen öğrenciler için staj projesine başvuru alınmasına karar verilmiştir. Staja alınmayan öğrenciler staj projesine başvuru yapabilir ya da isteyen öğrencilerimiz gelecek yıl zorunlu stajını yapabilirler.

21.08.2020 Cuma 17.00'a kadar, staja alınmayacağına dair kurum/kuruluştan alacağı yazı ile birlikte öğrenci işlerine stajın iptali ve staj projesine başvuru dilekçenizi iletmeniz gerekmektedir.