T.C.

SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU

2016-2017 ÖĞRETİM YILI STAJ PROGRAMI

A-STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE YAPILACAK İŞLEMLER

1. Staja başlayacak öğrenciler Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ ne bağlı meslek yüksekokulları staj yönergesini okuyacaklardır.

2- 2 adet İŞYERİ STAJ KABUL FORMU staj yapılacak kuruma imzalattırılıp Bölüm Başkanlıklarına onaylattırılacaktır.

3- Sosyal güvenlik kurumunun https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ internet adresindeki Sağlık Provizyon sorgulama bölümünden MÜSTEHAKLIK BELGESİ alınacaktır.

4- STAJ DEFTERİ’nin 2. sayfası (resim yapıştırılıp doldurulacak) okulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna mühürlettirildikten sonra Bölüm Başkanlıklarına onaylatılacaktır.

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 1 adet fotoğraf, 2 adet Onaylı İşyeri Staj Kabul Formu ve Müstehaklık Belgesi bölüm sekreterliklerine teslim edilecektir.

B- STAJ BİTİMİNDE YAPILACAK İŞLEMLER

1- Staj defteri, staj bitim tarihinden itibaren en geç 2 hafta içerisinde okulumuz öğrenci işleri bürosuna imza karşılığında teslim edilecektir.

2- Okulumuz web sayfasında ilan edilen tarihlerde staj mülakatı yapılacaktır.

Önemli Uyarı : 1. Posta veya faks yoluyla Staj evrakları kabul edilemeyecektir.

1. Staj yapacak olan öğrenci evraklarını kendisi bizzat teslim edecektir.
  2. İlan edilen tarihler dışında gelen staj dosyaları kabul edilmeyecektir.