1982 yılında Dünya sağlık Örgütü tarafından ilan edilen ve 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası’nı Seben İzzet Baysal Meslek Yüksek Okulu olarak unutmadık.Kültür ve medeniyet değerlerimizi geçmişten günümüze taşıyan en büyük hazinelerimiz olan yaşlılarımızı Öğretim görevlilerimiz Arife ÇAKIN,Barış DEMİREL,Faruk ÇETİN,Mustafa AKGÜN eşliğinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ile Bahçe Tarımı programı öğrencilerimizden oluşan 40 kişilik ekiple Bolu İzzet Baysal Huzurevi’nde ziyaret ettik.Aldıkları hediyelerle ve sohbetleriyle yaşlıları sevindiren öğrencilerimiz bir kez daha yaşlılarımızın kıymetinin farkına vardıklarını dile getirirken yaşlılarda bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını bu tür ziyaretlerin onları çok mutlu ettiğini bu yüzden de tekrarlanmasını istediklerini ifade etmişlerdir. Öğrencilerimizin müzik ziyafetiyle son bulan etkinliğimiz yaşlılarımızın hoş vakit geçirmelerine katkı sağladığını düşünmekteyiz.