Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından okulumuz İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrencilerine Yangından Korunma Yöntemleri ve Arama Kurtarma Bilgisi derslerine yönelik uygulamalı eğitim verilmiştir. Bolu Belediyesi İtfaiye Amiri Kenan COŞKUN, İtfaiye Eri Mehmet CEYHAN ve İtfaiye Onbaşı İsmail ERYILMAZ katılımıyla gerçekleşen eğitimde; yangınların sebepleri, yangından korunma yolları, yangın söndürme teknikleri hakkında bilgi verilmiş, yangın söndürücüler tanıtılmış, uygulamalı olarak söndürme teknikleri gösterilmiş ve bu tür felaketlerde arama kurtarmanın nasıl yapılması gerektiği anlatılmıştır. İş Sağlığı ve Güvenliği alanın ilgilendiği en büyük risklerden olan yangın konusunda öğrencilerin bilgi ve becerilerini artırmanın yanında toplumsal felaketlere yol açabilen yangınlara birey olarak da hazırlıklı olunması gerektiği vurgusu yapılmıştır.