Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretimi Bahçe Tarımı Bölümü olarak 27.04.2016 tarihinde Bolca Hindi işletmesini ziyaret ettik. Ziyaret sırasında hindi etinin, keçi eti ve sütünün, Gojiberry bitkisinin insan sağlığı ile beslenme açısından faydası hakkında bilgiler alındı. Aynı zamanda üretim konusunda tecrübelerini bizlerle paylaştılar. Bizlere yapmış oldukları servislerden ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı başta; kendisini topluma adamış işletme sahibi aynı zamanda Bağışçılar Vakfı’ nın kurucularından olan ve her zaman yanımızda olduğunu söyleyen  Şerafettin ERBAYRAM’ a, Şükrü Bey’e, Sacit Demirer’e, Abdullah Bey’e ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz.