Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hayri COŞKUN, Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YAMAN ve Kredi Yurtlar Kurumu Bolu Bölge Müdürü Şerafettin ÇİLKARA Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Sayın Rektörümüz konuşmasında öğrencilere; ülkemizi ileriye götürmek için hep birlikte çok çalışmamız gerektiğini dile getirdi. Göreve geldiği 2010 tarihinden bu zamana kadar çalışmalarını etkin bir şekilde yürüttüğünü özellikle Ar-ge konusunda çalışmalara önem verdiğini ifade etmiştir.

Ayrıca Meslek Yüksekokulumuz içinde; ikinci öğretim ve açılacak yeni bölümler için yeni bir binanın yapılacağını, ayrıca Bahçe Tarımı Programı için modern sera kurulacağının müjdesini verdi.

Başta Rektörümüz Prof. Dr. Hayri Coşkun olmak üzere ziyarette bulunan herkese çalışanlarımız ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.