BOLU'ya eğitim ve sağlık alanında 141 tesis kazandıran ve Meslek Yüksekokulumuzda eğitim olanağı sağlayan vakfın kurucusu hayırsever işadamı İzzet Baysal, ölümünün 17'inci yıldönümünde anıt mezarı başında saat 14.00 düzenlenen törenle anıldı.

Anıt mezarda düzenlenen törenden önce Seben Kuzgölcük Köyü' nde İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet BAYSAL' ın , Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz' ın , Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ' ın , Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Macit DEMİRER' in, değerli hocalarımızın ve 90 kıymetli öğrencimizin katılımı ile anıldı. Anma Köy Camiinde okunan mevlidi Şerif ile başladı. Mevlidin okunmasının ardından köy meydanına kurulan masalarda, konuklara kahvaltı ikram edildi ve ardından Merhum Baysal için dua okundu.

İzzet Baysal Vakfı' nın eğitime çok büyük emekler verdiği açıktır bunun en güzel örneği Meslek Yüksekokulumuzdur. Bize bu eğitim yuvasını kazandıran vakfın kuruculuğunu yapan İzzet BAYSAL' ı rahmetle anıyor ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca düzenlenen törene öğrencilerimizin katılımını sağlamak için araç tahsisinde bulunan Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ' a teşekkür ederiz.