Meslek Yüksekokulumuzda; üniversitemizin kurucusu büyük hayırsever merhum İzzet Baysal adına düzenlenen “İzzet BAYSAL Şükran Günleri’’ kapsamında İzzet BAYSAL’ı Anma Programı ve Şiir dinletisi  düzenlendi.

Program kapsamında merhum hayırsever İzzet BAYSAL’ın biyografisi okunarak, meslek yüksekokulu adına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fazilet NOHUT konuşmasında merhum İzzet BAYSAL' ı minnetle andı.

Öğr. Gör. Hüseyin KIRKAYA öncülüğünde hazırlanan Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Sahne Sanatları Topluluğu Şiir Dinletisi gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Hüseyin KIRKAYA "Şiir belli bir bilgi birikiminin sevgi, hüzün, hasret ve coşku gibi duygu hazlarının yoğurulmasıyla anlam yüklü kelimelerin bir dizede buluşmasıyla ortaya çıkar. Şiir kimi zaman yazıldığında, kimi zaman da okunduğunda güzeldir. Bugün burada en zoru olan şairin hislerine bürünerek okumayı gerçekleştirdik. Bolu’nun babası merhum hayırsever İzzet Baysal’ı rahmet ve şükranla anıyoruz’’ dedi.