Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu 2016-2017 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda düzenlenen törende İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nden 32, Bitkisel ve Hayvansal Üretimi Bölümü' nden 10 öğrencimiz mezun oldu.

Mezuniyet törenimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törene katılım sağlayan açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Macit DEMİRER konuşmasında; Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulunun kuruluşu ve günümüze nasıl geldiğine dair sürece değindikten sonra emeği geçen başta İzzet Baysal Vakfı, Üniversitemiz Rektörlüğü ve Seben Belediyesi olmak üzere herkese teşekkürü bir borç bildiğini söylemiştir. Okulumuzun her geçen gün daha da ileriye gitttiğini belirterek mezun olan öğrencilerin gelecek dönemlerinde başarılı birey olarak vatanına, milletine, devletine ve ailesine hayırlı insanlar olması dileklerini sunmuştur.

Bağışçılar Vakfı Yönetim  Kurulu Başkanı Şerafattin ERBAYRAM konuşmasında duygu ve düşüncelerini mezun öğrencilerimize ve ailelerine aktarmıştır.

Mezuniyet töreni hocalara yönelik öğrencilerin hazırladığı konuşmalar, şiir ve müzik dinletisi, mezuniyet belgelerinin verilmesi, yemek ikramı, kep atma ve fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.

Mezuniyet törenimize katılan başta İzzet Baysal vakfı Sekreteri ve Eğitim Koordinatörü Sayın Mustafa YAMAN' a, Bağışçılar Vakfı Yönetim  Kurulu Başkanı Şerafattin ERBAYRAM' a , Seben Belediye Başkan Vekiline, Seben İlçe Müftüsüne, Ahmet YAMANER' e teşekkür ederiz.

Ayrıca mezuniyet törenine katılamayan ve tebrik mesajı gönderen başta Sayın Ahmet BAYSAL' a, Bolu Belediye Başkanı  Sayın Alaaddin YILMAZ' a ve Meslek Yüksekokulumuz' un kurulmasında emeği olan Seben Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZBAĞ' a teşekkür ederiz.