AİBÜ Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Taşlıyayla Bölgesi’nde yapılmış olan  Sulama Göletinin bölge arazilerinin sulanması projesi kapsamında hazırlanan ‘Bolu İli Seben İlçesinde Sulu Tarıma Açılan Alanlarda Ürün Deseninin Belirlenmesi Çalıştayı ‘ 11.07.2017- 12.07.2017 tarihleri arasında Yüksekokulumuz ev sahipliğinde yapılmıştır. Çalıştayın ilk gününde Bolu Bağışçılar Vakfı öncülüğünde kurulmuş olan deneme elma bahçesinin yanı sıra sulamaya açılacak 4 bölge katılımcı Öğretim Elemanları, Seben Derneği, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanlarının katılımlarıyla gezilmiş ve gerekli araştırmalar yapılmıştır. Çalıştayın ikinci günü okulumuzda yapılan programda ise Seben Tarımı için uygun ürün deseni, sorunları ve çözümleri üzerinde durulmuştur.

Katılımlarından dolayı Seben Kaymakamı Sayın Tahir YILMAZ’ a, Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ÖZBAĞ’ a, Rektör yardımcımız Sayın Prof. Dr  Erol Ayaz’ a, AİBÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Turan KARADENİZ’ e, Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Macit DEMİRER’ e, Seben Dernek Başkanımız Doç. Dr. Selami ERYILMAZ’ a,  Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin ERBAYRAM’ a, Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN’ e, Prof. Dr. Faik Ekmel TEKİNTAŞ’ a, Prof. Dr. Mehmet Atilla AŞKIN’ a, Prof. Dr. Fatih ŞEN’ e, Doç. Dr. Koray ÖZRENK’ e,  Doç. Dr. Ferhat MURADOĞLU’ a, Doç. Dr. Muttalip GÜNDOĞDU’ a, Yrd. Doç. Dr. İhsan CANAN’ a, Yrd. Doç. Dr. Beyhan KİBAR’ a, Yrd. Doç. Dr. Nezih OKUR’ a, Dr. Yılmaz BOZ’ a,  Bolu İli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Sayın Fahri Tetik’ e, Sait Karcı’ a, Nuray Karatepe’ e, İlçe Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Sayın Selçuk GÜÇBİLMEZ’ e,  Ziraat Teknikeri Uygar OTURAKTAŞ’ a, üreticilerimiz ve tüm katılan misafirlerimize teşekkür ederiz.