OKULUMUZDA İFTAR ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ!

29 Nisan 2024 Pazartesi

27.03.2024 tarihinde Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu'muzda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi rektörlüğü tarafından iftar organizasyonu düzenlendi. İftar organizasyonundan önce ney dinletisi gerçekleştirildi. Organizasyona Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin GÜNDÜZ, Prof. Dr. Aydın HİM ve Prof. Dr. Coşkun KARACA katıldı. Seben Kaymakamı Tuğçe ORHAN'da iftar organizasyonuna katıldı. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Macit DEMİRER, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Murat KAYABAŞI ve Öğr. Gör. Muhammet Hüseyin KARAYUMAK, değerli öğretim elemanlarımız da organizasyona katılarak öğrencilerimiz ile istişare etti. İftar programının ardından rektör yardımcılarımız öğrencilerimiz sorunlarını dinleyerek sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular.