BOLU BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN EĞİTİM!

15 Mayıs 2024 Çarşamba

02.05.2024 tarihinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’ nda Öğr. Gör. Arife ÇAKIN rehberliğinde İş Sağlığı ve Güvenliği Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Eda KURT tarafından düzenlenen etkinlikte Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Seben Belediyesi İtfaiye ekiplerinin ortak çalışması olarak yangın söndürme ve kurtarma eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Bolu Belediyesi İtfaiye görevlilerinden; İtfaiye Eğitmeni Sayın Mehmet CEYHAN, İtfaiye Şoförü Sayın Mutlu TİFTİKÇİ önderliğinde önce teorik ders verilip daha sonra pratik uygulamalar yapılmıştır. Pratik uygulamada yangın söndürme (su ile söndürme, köpükle söndürme, yangın tüpü ile söndürme) ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Eğitim öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimizin katılımlarıyla tamamlanmıştır.